19th Ave New York, NY 95822, USA

Dit zijn de leukste fietsroutes met vrienden

hash8cc5fbdf26f4b035c9971b21f22bd9ebfilename982

Ben je op zoek naar een gezellige en sportieve activiteit die je met jouw vrienden kunt doen? Volg dan eens een fietsroute! Een fietsroute kan zo lang en zo intensief zijn als jullie willen en het is bovendien enorm gezellig. Met een paar stops bij leuke restaurantjes wordt het gegarandeerd een topmiddag. Hieronder zetten wij de leukste fietsroutes op een rij die jij samen met jouw vrienden kunt volgen.

1. Rondje Hardenberg: 10 kilometer

In het Overijsselse Hardenberg is van alles te zien. Zo staat de stad bekend om zijn prachtige natuur: het heeft een afwisselend landschap met verschillende bossen. Een perfecte plek om heerlijk tot rust te komen met jouw vrienden. Bovendien kun je kiezen uit verschillende routes. Je kunt bijvoorbeeld een route samenstellen van ongeveer tien kilometer lang, maar je kunt het ook uitbreiden naar de hoeveelheid kilometers naar jullie wens. Stop ondertussen bij een van de campings om een ijsje te halen of ga uitgebreid lunchen bij een van de vele gezellige restaurantjes.

2. Koninklijke route: 30 kilometer

Is jouw vriendengroep dol op koninklijke paleizen en landhuizen? Dan is de koninklijke route zeker een aanrader voor jullie. Deze fietsroute vind je in de buurt van Den Haag en Wassenaar. Zo fiets je langs onder andere de Hofvijver, de Ridderzaal, Huis ten Bosch en Paleis Lange Voorhout. Let er wel op dat deze fietsroute behoorlijk wat kilometers in beslag neemt. Je moet namelijk wel meer dan dertig kilometer fietsen, maar gelukkig kun je met een Stromer speed pedelec wel 45 kilometer per uur fietsen. Zo kun je binnen no time deze route afleggen.

3. Deurzerdiep: 39,8 kilometer

Drenthe bestaat uit talloze dorpjes. Hier vind je dan ook veel fietsroutes, en een leuke daarvan is de route die langs de dorpjes rond het Deurzerdiep gaat. Zo fiets je onder andere door Grolloo, Balloo en Nijlande. Het maakt bij deze route niet uit waar je precies begint, want je maakt als het ware een ronde. Deze route is 39,8 kilometer lang: trek dus vooral het Castelli fietsshirt aan en jullie zijn klaar om te gaan. Fijne sportkleding is namelijk bij zo’n lange fietsroute een pre! 

4. Kollum: 40 kilometer

Friesland staat bekend om zijn sereniteit en mooie landschappen. Redenen genoeg om hier eens een rondje te fietsen. Vooral in de buurt van Kollum vind je een leuke route van veertig kilometer die jij samen met jouw vrienden kunt volgen. Bovendien heb je tijdens deze route genoeg momenten om samen een hapje te eten, of om gewoon te genieten van de natuur.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.