19th Ave New York, NY 95822, USA

Weet je niet waar jouw kat slaapt? Lees dan gauw verder!

hash5b64dd428e7ff2b735acda890a776d2bfilename1297

Weet je niet waar jouw kat slaapt? Lees dan gauw verder!

Als we het hebben over zelfredzame dieren hebben we het al snel over katten. Katten zorgen over het algemeen voor eten als dit een ander niet lukt, wassen zichzelf waar nodig en kiezen ervoor om op pad te gaan als het één en ander ze niet aanstaat. Toch is er wel een flink aantal zaken waar je even scherp op moet zijn als je de eigenaar of eigenaresse bent van een kat. Zo is het best handig om te weten waar jouw kat zoal slaapt. Ligt deze namelijk ergens buiten de slapen of kiest deze eerder voor een warm plekje op de bank? In dit blog lees je niet alleen waarom het belangrijk is om dit weten, maar ook wat je eraan moet doen om hier controle over te houden. Lees daarom vooral gauw verder!

Voor- en nadelen aan het slapen buitenshuis 

Het is natuurlijk wel lekker makkelijk als je kat ervoor kiest om buten te gaan liggen. Je hebt er op deze manier geen omkijken meer naar en je mag er ongeveer wel vanuit gaan dat je kat weer heelhuids thuis komt. Een nadeel van het buiten slapen van een kat is echter wel dat deze al snel aangewezen is op zijn of haar oerinstincten. Zo blijft deze alert op zijn of haar omgeving en is het alleen maar logisch dat het gedrag dat je kat zal gaan vertonen iets wilder te noemen is.

Een plekje voor jouw kat

Door een kattenhuis aan te schaffen weet je zeker dat je geen last hebt van het bovenstaande probleem. Een kattenhuis biedt een vertrouwde omgeving voor jouw kat en dat is eigenlijk precies wat deze nodig heeft. Neem eens een kijkje op Krabpaal.nl voor verschillende kattenhuizen en kies voor het beste product als het op het instinct en gedrag van jouw kat aankomt!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.