19th Ave New York, NY 95822, USA

Zo zoek je een goede hovenier in jouw buurt

hash41bbcffd07a081a231ea6e94eca847d9filename1535

Je tuin weer zomerproof maken of je tuin helemaal een opknapbeurt laten geven, dan heb je natuurlijk een goede hovenier nodig om dit te laten realiseren. En het handigst is dan ook nog dat de hovenier bij jou in de buurt zit, zodat de hovenier regelmatig langs kan komen om je tuin bij te houden en minder rijkosten heeft. Met deze tips vind jij de geschikte hovenier in jouw buurt. 

Dichtbij huis

Wanneer je op internet gaat zoeken naar een hovenier, kom je in een spinnenweb van allerlei hoveniers terecht die waarschijnlijk allemaal ver van je huis zijn. Dit moet je niet willen, daarom kun je het beste bij jezelf in de buurt op zoek gaan naar een hovenier. Zie jij vaak een hoveniersbusje rijden of staat er een hoveniersbord in de tuin bij je buren? Probeer hen dan eens te benaderen, zo weet je dat ze dicht bij jouw huis werkzaam zijn. 

Werkzaamheden

Wil je alleen het onkruid tussen je tegels weg hebben, een overkapping laten plaatsen of in de voortuin bloemen gepland hebben? Daar moet je ook over nadenken als je een hovenier zoekt. Sommige hoveniersbedrijven zijn namelijk alleen geschikt voor het onderhouden van tuinen, dus maken ze je tuin onkruidvrij, snoeien ze de heg en zaaien je gras opnieuw in. Maar als je echt een hoveniersbedrijf zoekt voor aanleg, dan is het altijd beter om van tevoren te bespreken wat ze kunnen en of ze bijvoorbeeld voorbeelden hebben van aangelegde tuinen, hoe ze een houten schutting laten plaatsen en welke creatieve ideeën ze zelf hebben met jouw tuin. 

Kijk en vergelijk

Ben je er al uit hoe je tuin moet worden aangelegd of weet je totaal niet wat je met je tuin aan moet? Dan is het leuk om eens in de buurt rond te gaan lopen en kijken hoe de tuinen van je buren eruit zien. En zie je wat leuks? Maak daar dan een foto van en bespreek met je hovenier of het mogelijk is. Daarnaast kunnen hoveniers zelf ook tuinontwerpen maken en kun je aan de hand van eerder gemaakte tuinen van de hovenier bepalen wat je mooi vindt en of de stijl van de hovenier bij je past.

Overtuigd dat deze hovenier goed bij je past? Maak dan concrete afspraken over je tuin. Heb je toch geen goed gevoel, dan ga je op zoek naar een andere hovenier totdat het tussen jullie beide klikt.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.